Voorbeeld website bouwonderneming

Jouw vertrouwde partner voor bouw- en verbouwplannen!


Meer info   

D&V Projects is al meer dan 100 jaar een vaste waarde in de bouwsector. Wij leggen de focus op duurzaam bouwen en dit op maat van de klant. Door het combineren van traditionele en moderne technieken kunnen we elk project aan! Hierdoor gaan prijs en kwaliteit hand in hand.

Naast nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten kan je ook voor je interieur op D&V vertrouwen. Wij plaatsen met plezier de badkamer of keuken van jouw dromen. Voor meer informatie kan je altijd terecht bij één van onze interieurspecialisten.

Kom gerust langs tijdens de kantooruren voor een eerste, vrijblijvend gesprek. Laat ons gerust weten wat jullie wensen zijn en wij doen het nodige om deze om te zetten in een mooi project... jouw D&V Project!

D&V Projects

Bouwen

Vertrouw op D&V Projects voor jouw nieuwbouwwoning. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame woningen en werken met zowel traditionele bouwmethodes als met moderne technieken. Contacteer ons voor jouw project!

Verbouwen

Is jouw huis aan verbouwingen of renovatie toe? D&V Projects is jouw partner! Van kleine verbouwingen tot volledige renovatieprojecten: bij ons kan rekenen op een maat gemaakt plan! Wens je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Interieurprojecten

Naast bouw- en verbouwingswerken kan je ook voor jouw interieurprojecten vertrouwen op D&V. Zo kan je bij ons terecht voor de plaatsing van een nieuwe keuken, badkamer, op maat gemaakte kasten en nog zo veel meer! Onze interieurarchitecten staan steeds ter beschikking.

Veelgestelde vragen

Bij ons staat persoonlijk advies en kwaliteit centraal. Door onze jarenlange ervaring zijn wij de specialist in bouw- en verbouwingswerken. Vraag gerust naar onze referenties!

D&V Projects is een bouwonderneming die al 4 generaties van vader op zoon werd doorgegeven. Momenteel is Dirk V. de zaakvoerder, die samen met zijn team van 15 medewerkers met plezier jouw project in goede banen leidt. 

Je kan ons altijd telefonisch contacteren voor een offerte. 

Had je graag eerst wat meer informatie gewenst? Geen probleem! Wij vinden persoonlijk contact zeer belangrijk en staan altijd open voor een vrijblijvend gesprek.