Voorbeeld website kinesist

Behandelingen en therapieën op maat!

Get Fit

Welkom bij kinesistenpraktijk Get Fit!

Get Fit is gespecialiseerd in kinesitherapie, Dry Needling en pre- en postnatale kinesitherapie. Voor elke behandeling hebben wij een specialist in huis zodat we jou kunnen helpen om snel weer fit te worden. Door de juiste therapie toe te passen verhelpt en/of verzacht onze kine jouw lichamelijke pijn en jouw problemen bij het bewegen. Elke patiënt krijgt een gepersonaliseerd programma om het proces zo goed en effectief mogelijk te laten verlopen.

U kan bij Get Fit terecht voor:

Nek- en rugklachten, spier- en gewrichtspijn, sportblessures, zwangerschapsoefeningen, revalidatie, ernstige spierziekten, chronische ontsteking van de gewrichten, ...

 

Kinesitherapie

De oefeningen en therapieën van onze gespecialiseerde kinesisten zullen jouw pijn verminderen en wegnemen. Kinesitherapie is zeer geschikt voor het behandelen van rug- en nekklachten, maar ook voor de revalidatie na een sportblessure.

Dry Needling

Dry Needling vermindert spierpijn door middel van acupunctuurnaalden. Hierdoor worden verhardingen in de spier snel en effectief ontspannen. Deze innovatieve vorm van fysiotherapie is de ideale behandeling bij chronische spierklachten.

Pre- en postnatale kinesitherapie

Lichamelijke ongemakken die zich voor en na de zwangerschap voordoen kunnen door goede begeleiding verlicht worden. Laat je door onze specialisten begeleiden met de pre- en postnatale kinesitherapie bij jouw zwangerschap.

Veelgestelde vragen

Indien je een afspraak wenst kan je ons steeds bereiken op het nummer 0 123 45 67 89.

Je kan een afspraak annuleren tot 24u voor de consultatie.

Voor een eerste afspraak vragen wij jou om uw identiteitskaart, doktersvoorschrift en medische verslagen mee te brengen.

Kasteelbrakelsesteenweg 243
1502 Lembeek

Contacteer ons

Vul onderstaand formulier in met uw vraag. We beantwoorden deze zo snel mogelijk.

Leave this empty: